behandlinger

Hvilken form for behandling har du brug for?

Det afhænger helt og holdent af, hvem du er, og hvilken tilstand du er i. Du har derfor i første omgang brug for et overblik over situationen – og det hjælper vi dig med at få.

Det første møde mellem dig og os begynder altid med en grundig fysioterapeutisk samtale og undersøgelse, hvor vi klarlægger årsager, udfordringer og baggrund. Herefter tilrettelægger vi behandlingen sammen med dig og evaluerer og tilpasser den undervejs, men altid i dialog og samarbejde med dig.

Behandlingerne retter sig naturligt især mod kroppens bevægeapparat – dvs. muskler, led, nervesystemet, kredsløbet og vejrtrækningen, men metoden varierer, fordi der beviseligt er en sammenhæng mellem krop, sanser, psyke og livsbetingelser. Vi er alle forskellige, og derfor er hvert behandlingsforløb hos os individuelt tilpasset.

Hvilke behandlinger tilbyder vi hos AllerødFys?

Herunder finder du en oversigt over vores forskellige behandlinger, specialer og metoder. Når du klikker dig ind på hver enkelt, kan du læse flere detaljer om, hvad behandlingen indebærer, hvordan den virker, og hvad du kan forvente at få ud af den. Har du yderligere spørgsmål, står vi altid til rådighed.